2012/05/27

Kaukaisimmalle rannalle

Valehtelin. Todellisuudessa raahasin peppuni rantaan vasta tänään. Tuijottelin ihmisiä ja vapaana kirmaavia koiria. Pää sumisi epämääräisistä ajatuksista, josta ei ihan saanut kiinni. Intialaisten viinirypäleiden etikettiä katsellessani, mietin kukakohan nekin on kerännyt. Luin pari sivua mikrobiologiaa ja paloin vähän.





Eilisen, kenties toukokuun kauneimman päivän, tuhlasin siihen, että yritin ottaa itsestäni kuvia työhakemusta varten - masentavin lopputuloksin. Miksi itsensä kuvaaminen on niin pirun vaikeaa? Päädyin laittamaan hakemukseen kuvan, jossa olen kuuma kahdeksantoistavuotias. Hakemukseen kirjoitin olevani "reipas ja päämäärätietoinen nuori". En ole niin varma olenko enää mitään edellämainituista.

Torstain tuhlasin pyörimällä nestehukan partaalla keskustan kaupoissa. Kesä (ja äiti, joka käski ostaa uusia vaatteita) ajaa minut aina totaalisen vaatekriisin partaalle. Tänä vuonna kriisi on erityisen paha, kun en mahdu enää vanhoihinkaan kesävaatteisiin. Mutta laihduttaminen ei ole asia, jota tahdon ajatella tai josta tahdon kirjoittaa. Uskon, että ei ole läskikriisejä (tai siis ne ovat totaalisen turhia, koska) - on vain huonosti istuvia, vääränkokoisia ja epäimartelevia vaatteita (ja väärä asenne). Sanomattakin lienee selvää, että kesän kuumuus ja puolnakuna hengailu tekee hommasta vaan vähän haastavampaa... Anyway, kolmen tunnin shoppailusaldoni on tässä.



Eks ookki ihanan värikästä ja kesästä?! Musta toppi ja musta mekko (ja tosi laadukas ja paljon kertova kuva). Jee. Lisäksi ostin farkut. Epätoivon partaalla pyörsin puheeni strech-farkuista ja haalin nyt kaappini sellaiset. Ehkä jopa liian isot. Nyyh. Olen nykyään maailman huonoin shoppailija. En vain jaksa oikein enää innostua ketjuliikkeiden tarjonnasta. Kyse saattaa olla myös siitä, että tarjontaa on niin paljon, että vaatteet menettävät hohdokkuutensa. Lähempää tarkastelua vaatteiden saumat ja materiaalit eivät yleensä kestä ja se on jo omiaan latistamaan shoppausintoa. (Ja kun vielä tällainen ernu tahdon olla, mietin vain, kuinka monella tutulla on tämä sama riepu.) Puhumattakaan kaikesta muusta, mikä shoppailuun liittyy; liikaa ihmisiä, kuumuus, ahdistus, liikkeiden rasittava musiikki ja tietenkin - edellämainittu läskikriisi. Opin kuitenkin sen, että vaatteet ovat ihan hullun halpoja! Ei ihme, että kauppa käy. En enää tiedä, missä sitä pitäisi shoppailla. Sen sijaan sekosin onnesta Anttilan pimeistä hinnoista ja haalin kylppärin kaapit täyteen Tressemé-tuotteita, muah. (Huvitti, kun Tressemé-purkitkin olivat mustia.)

Valehtelisin kuitenkin, jos väittäisin, etteikö elo olisi mukavaa tässä uudessa mekossa. Ja mekkokuvien sijaan laitan kuitenkin kuvia lähinnä kengistä, jotka vein mammalta :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti